EAST DOC PLATFORM

Přihlaste své projekty na East Doc Platform 2021

31. 8. 2020

Autor: Veronika Zýková

Autorské celovečerní dokumentární projekty, doku-série a transmediální projekty přihlašujte na 10. ročník East Doc Platform, který se uskuteční 6.–12. března 2021 v Praze. Uzávěrka je 13. listopadu. Přihlašování je zdarma.

>> PŘIHLAŠOVACÍ FORMULÁŘ <<

Před přihlášením projektu si, prosím, přečtěte Guidelines.

DŮLEŽITÁ DATA:
Deadline pro přihlašování projektů: 13. listopadu 2020
10. ročník East Doc Platform: 6.–12. března 2021 (Praha, ČR)

JAKÉ PROJEKTY HLEDÁME?

Celovečerní autorské dokumenty, doku-série a nonfikční transmediální (interaktivní, VR/AR) projekty ze střední a východná Evropy (seznam zemí zde) ve fázi vývoje, výroby a postprodukce. Přihlásit se mohou také mezinárodní produkce tematicky spjaté s regionem střední a východní Evropy.

East Doc ForumPitching pro středo- a východoevropské autorské dokumenty a doku-série ve vývoji a výrobě

East Doc Interactive: Součást East Doc Fóra, šestidenní workshop s pitchingovými a networkingovými možnostmi pro dokumentární projekty s VR a interaktivními prvky ve vývoji nebo výrobě.

East Doc MarketPředdomluvené individuální schůzky s decision makery pro dokumentární projekty v postprodukci.

East Doc Platform je největší platformou svého druhu umožňující navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy připravujícími své projekty.

Od roku 2001 bylo s přímou podporou East Doc Fóra dokončeno vice než 190 dokumentárních filmů, včetně oceňovaných snímků Over the LimitAž přijde válkaSofia’s Last AmbulanceVillage Without WomenUkrainian SheriffsŠvéd v žigulíku nebo Brothers

Svůj projekt můžete na East Doc Platform přihlásit přímo přes Pitch the Doc. Rychlé přihlášení vám umožní jednoduchý export dat k vašemu projektu z účtu na Pitch the Doc a přímé přihlášení na East Doc Platform. Pokud ještě nemáte profil na Pitch the Doc nebo byste rádi věděli více o tom, jak se zaregistrovat a zviditelnit svůj projekt, navštivte pitchthedoc.com.

Těšíme se na vaše projekty!

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů s lidskoprávní tematikou Jeden svět.

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace