EAST DOC PLATFORM

EAST DOC MARKET

EAST DOC INTERACTIVE

EAST DOC FORUM

EAST DOC SERIES

Přihlaste své projekty na East Doc Platform 2023!

1. 9. 2022

Autor: Veronika Zýková

Přihlašujte zdarma své dokumentární série, celovečerní i interaktivní projekty na 12. ročník East Doc Platform, jenž se uskuteční 24.–30. března 2023 v Praze během festivalu Jeden svět. Uzávěrka pro přihlašování je 13. listopadu 2022.

East Doc Platform je největší platformou svého druhu umožňující navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy připravujícími své projekty.

Kdy: 24. – 30. března 2023
Kde: Francouzský institut v Praze
Uzávěrka pro přihlašování: 13. listopadu 2022
PŘIHLASTE SVŮJ PROJEKT ZDARMA



East Doc Forum: Pitching pro středoevropské a východoevropské kreativní dokumentární projekty ve fázi vývoje nebo produkce, včetně faktuálních sérií. Účast zahrnuje pětidenní školení a přípravu na pitching, možnosti navazování kontaktů a individuální schůzky s pozvanými decision makery.

East Doc Interactive: Třídenní workshop s konzultacemi a příležitostmi k navazování kontaktů pro dokumentární projekty s VR a interaktivními prvky ve vývoji nebo ve výrobě.

East Doc Series: Součást East Doc Fora, třídenní školení a konzultace s pitchingem a příležitostmi k networkingu pro projekty dokumentárních sérií ve vývoji nebo ve výrobě.

East Doc Market: Předem domluvená individuální setkání s decision makery pro dokumentární projekty ve výrobě a postprodukci.

Od roku 2001 bylo s přímou podporou East Doc Fóra dokončeno vice než 300 dokumentárních filmů, včetně oceňovaných snímků Over the Limit, Nová šichta, Až přijde válka, Sofia’s Last Ambulance, V síti, Jednotka intenzivního života, Ukrainian Sheriffs, Švéd v žigulíku nebo Brothers.

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s festivalem Jeden svět.

Více informací včetně přihlašovacího formuláře najdete ZDE

Těšíme se na vaše projekty!




zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace