EAST DOC PLATFORM

EAST DOC MARKET

EAST DOC INTERACTIVE

EAST DOC FORUM

ČESKÝ DOKUMENT

Uzávěrka East Doc Platform je již 13. listopadu!

31. 10. 2022

Autor: Veronika Zýková

Přihlašujte zdarma své dokumentární série, celovečerní i interaktivní projekty na 12. ročník East Doc Platform, jenž se uskuteční 25.–30. března 2023 v Praze během festivalu Jeden svět. Uzávěrka pro přihlašování je již 13. listopadu 2022.

East Doc Platform je největší platformou svého druhu umožňující navázat spolupráci s mezinárodními partnery v oblasti koprodukce, financování a distribuce dokumentárních projektů ze střední a východní Evropy. Každoročně se zde klíčoví producenti, televizní i festivaloví dramaturgové a distributoři z celého světa setkávají s dokumentaristy připravujícími své projekty.

Kdy: 25.–30. března 2023
Kde: Francouzský institut v Praze
Uzávěrka pro přihlašování: 13. listopadu 2022
PŘIHLASTE SVŮJ PROJEKT ZDARMA



East Doc Forum: Pitching pro středoevropské a východoevropské kreativní dokumentární projekty ve fázi vývoje nebo produkce, včetně faktuálních sérií. Účast zahrnuje pětidenní školení a přípravu na pitching, možnosti navazování kontaktů a individuální schůzky s pozvanými decision makery.

East Doc Interactive: Třídenní workshop s konzultacemi a příležitostmi k navazování kontaktů pro dokumentární projekty s VR a interaktivními prvky ve vývoji nebo ve výrobě.

East Doc Series: Součást East Doc Fora, třídenní školení a konzultace s pitchingem a příležitostmi k networkingu pro projekty dokumentárních sérií ve vývoji nebo ve výrobě.

East Doc Market: Předem domluvená individuální setkání s decision makery pro dokumentární projekty ve výrobě a postprodukci.

Od roku 2001 bylo s přímou podporou East Doc Fóra dokončeno vice než 300 dokumentárních filmů, včetně oceňovaných snímků Over the Limit, Nová šichta, Až přijde válka, Outside, BoylesqueSofia’s Last Ambulance, The Other Side of the RiverV síti, Jednotka intenzivního života, Ukrainian Sheriffs, Švéd v žigulíku nebo Brothers.

East Doc Platform pořádá Institut dokumentárního filmu ve spolupráci s festivalem Jeden svět.

Více informací včetně přihlašovacího formuláře najdete ZDE

Těšíme se na vaše projekty!

zpět na články
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace